Вашите въпроси

Технически въпроси

Re: Технически въпроси

от Марко Костадинов -
Number of replies: 0
Здравейте!
Опитвам се да създам изчислителен въпрос. Пролетта нямах проблеми с това, но сега се появяват някакви грешки. Когато приключа с дефинирането на въпроса и натисна бутона за Записване на промените, преминавам към страницата за дефиниране на променливите, по които ще се изчислява отговорът.
Без значение какво избера от падащите списъци за променливите, както и за синхронизиране, след натискане на бутона Следваща страница, се появява съобщение за грешка
Хипервръзката за Повече информация за тази грешка води до адреса https://docs.moodle.org/39/en/error/moodle/generalexceptionmessage, където всъщност няма никаква информация. При натискане на продължаване, ме праща на началната страница https://elearn.uni-sofia.bg/?
Вече пробвах какво ли не, но така и не мога да си генерирам променливи за въпроса. Единственото променено вече е, че при редактиране на въпроса се вижда таблица със споделени променливи и някакви интервали, които са се появили автоматично и не са това, което желая. Няма създадени комплекти от стойности. Нататък всякакви опити за промяна водят до същия омагьосан кръг като описаното горе.
 
Аз ли нещо не правя като хората или се е появил някакъв проблем с тази функционалност на Moodle? Бих бил благодарен на всякаква помощ.