Темата е свързана с някои основни аспекти на експериментите в нерганичната химия.

Използвайте дадените pdf файлове като насока за връзката между експерименталната работа и изискванията в учебната програма. 

Основната Ви задача е свързана с Вашите спомени от ученическите години.

Изтеглете файла, озаглавен Задача по тема 3.  Той е изработен като презентация. Във всеки слайд са описани елементи от учебното съдържание по неорганична и обща химия от всички класове (задължителна подготовка). В празната част - Експерименти по всеки слайд напишете с черен цвят онези опити, които вие сте наблюдавали или сте правили в часове по химия в училище. С друг цвят, например червен, запишете онези опити, които вече познавате от обучението си като студенти, които са подходящи за училище и бихте искали да покажете на своите ученици.

След като попълните презентацията я запишете и я изпратете в Работилницата по тема 3 - първа част. Коментирайте публикации на двама ваши колеги от гледна точка на това, доколко съвпадат с вашите опити за даден клас. 

Запазете презентация и с друг цвят, например син, я допълвайте след обучението си по всяка тема. След края на работата си в курса ще използваме тази нова презентация за друга работилница. 

Желаем Ви лека и приятна работа.

Zuletzt geändert: Donnerstag, 20. November 2014, 13:18