Белжки – темите в моя курс, които са обозначени като ‘advanced’ са само пожелателни, за тези които имат по-голям интерес към курса или към специфична тема по курса.
Препоръки:
Йерархия - в система като Мудъл да има някаква връзка межд курсовете, която показва стъпаловидно кои курсове трябва да преминеш успешно, за да имаш една цялостна и пълна завършеност по определена тема. Пример – магистратура Електронно Обучение има три насочености – педагогическа (за учители), управленска (за кадри в областта на управлението на организация), програмиране и дизайн (за технически насочени кадри). Името и краткото опсание на всеки един курс дава информация в коя от трите категории попада. Това е достатъчно добре, но може да бъде ощ по-добре, ако в системата на susi в раздела с допълнителни (външни курсове) има връзки по категории и степни на трудност на курса. Нещо подобно на Майкрософт и Циско курсовете за сертифициране.
Точки – възможност на задаване от преподавателя на точкова оценка на всяко едно задание и автоматична смятане (в реално време) на тези точки за стдента. Това е система за точкване подобно на тестовете, само че да се отнася з целия курс.
AJAX – хубаво е да се въведе тази технология в Мудъл. Създава удобство и чувство за професионална среда.
Проблеми:
Не срещнах проблеми при създаване на курса.
Последно модифициране: петък, 15 юли 2011, 00:03