Тази страница съдържа информация за начините, по които студентите могат да влязат във връзка с преподавателите и останалите участници в курса. Според изискванията курсът трябва да разполага с поне 3 различни начина на комуникация между участниците в него. Всички описани на тази страница средства трябва реално да съществуват в курса и да могат да бъдат използвани.

Ето един примерен вариант с четири различни начина за комуникация в курса:

Чрез електронната поща

Име на преподавател

   email1@fmi.uni-sofia.bg

Име на преподавател

   email2@fmi.uni-sofia.bg

Данни за връзка чрез електронна поща с останалите участници в курса може да намерите като от панела Навигация (1) изберете Участници (2), в списъка с участниците освен имената им ще намерите и техните e-mail адреси (3).

участници курс

Чрез съобщения в системата

От панела Навигация (1) изберете Участници (2), от списъка с участниците изберете този/тези, на които искате да изпратите съобщение като сложите отметка (4) пред съответното име. От падащият списък С избраните потребители изберете Изпращане на съобщение (5).

Чрез чат

Всеки понеделник от 14.00 до 16.00 часа ще имате директна връзка с нас с помощта на чат в курса "Вашите въпроси - в директна връзка"

Чрез форум

През останалото време може да използвате форума "Вашите въпроси", където да може да задавате въпроси свързани с курса. Ние ще ви отговаряме в рамките на два дни от публикуването на въпрос във форума. Вие също може да отговаряте на поставените в този форум въпроси.

Последно модифициране: вторник, 11 февруари 2014, 10:00